Bokbloggsjerka 21-24 sep

Jag har slarvat några veckor men nu är det dags för veckans bokbloggsjerka igen:

Berätta om en bok (eller flera) som du har fått, lånat, köpt etc. den här veckan?

Om jag får sträcka ut min vecka till att omfatta även söndagen så hämtade jag ju hem Nene Ormes Udda verklighet då. Jag har småbörjat lite på den men prioriterar Artighetsreglerna till torsdagens bokcirkel. I måndags gick jag ner på fysiska bibblan och hämtade mitt reserverade ex av Christie Watsons Små solfåglar långt borta som ska läsas till nästa månads bokcirkel. Annars väntar jag fortfarande ivrigt på mitt ex av Betvingade men jag fick ett vänligt mejl som förklarade förseningen med någon sorts kaos på förlagskontoret. Ombyggnad eller flytt tror jag.

32 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 21-24 sep

    1. Fast vi väljer ju ut boken tillsammans och det är otroligt roligt att diskutera en bok med andra! Om man är en bra säljare 😉 så får man dessutom ofta igenom sina egna förslag som bokcirkelns val och varför skulle du inte vilja läsa en bok du själv vill läsa? Du kanske bara är sjukt obstinat när det kommer till måsten?

    1. Tack detsamma! Jag är tydligen väldigt bra på att hitta böcker jag gillar så jag har faktiskt hittills aldrig gett upp en bok (nu pratar jag iaf om mitt moderna bokliv som främst hänger ihop med min bloggperiod, innan dess minns jag inte). Dock har jag pausat Alice i underlandet och Lyckan är en sällsynt fågel då jag inte riktigt kunnat ta dem till mig. Ibland är dock en bok inte rätt vid det tillfället utan den passar bättre någon annan gång så jag har inte avfärdat dessa böcker utan just bara pausat dem. En bok jag dock skulle ha lagt bort om det inte vore för att den kom från Booked var Allra hemskaste syster.

  1. Nene Ormes är står på min lista! Jag läser inte mycket paranormal eller urban fanstasy så jag skjutit upp att läsa den eftersom jag läst blandade recensioner och är en mes. :/ Tänker iaf läsa böckerna när hela trilogin är ute.

    1. Det är inte min vanligaste genre men jag gillar att prova nytt och har hört mest bra saker om Ormes! Vanligtvis gillar jag också att läsa trilogier när alla är ute men den här passade bra att prova just nu ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s