Har jag en vinnare hemma?

Jag sprang in på biblioteket i afton (bokstavligen, för det var fem minuter före fotbollsföräldramötet) för att klämma på lite Mo Yan-böcker utifall att jag beslutar mig för att hänga på Lyrans kinesiska oktober. Egentligen var jag mer sugen på Ximen Nao och hans sju liv som också skulle finnas inne men den befann sig inte på rätt hyllplan vid den här tidpunkten. Snabbt ryckte jag åt mig den prisbehöljda (åtminstone i hemlandet) Det röda fältet istället så nu har jag åtminstone en potentiell vinnare av nobelpriset i litteratur 2012 hemma. Om jag hinner läsa den innan det tillkännages vem som får priset är dock högst osäkert.

20121003-220518.jpg

3 reaktioner på ”Har jag en vinnare hemma?

  1. Pingback: Jajamensan « Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s