Nya och nygamla inflyttade böcker

Det var någon för någon vecka sedan som frågade vad vi fått i brevlådan på sistone. Inte bara i brevlådan men följande böcker har på sistone flyttat hem till mig:

The remains of the day och En oväntad semester hittade jag i en trevlig ”ta en bok, eller ta två”-hylla som en kollega anordnat. Kazuo Ishiguro känner jag bara till namnet via Never let me go och det lilla har åtminstone gjort mig nyfiken på honom. Chick-lit är inte min genre men en av mina bokcirkelkamrater hävdar att just den här Marian Keynes-boken är riktigt bra.

Girl in translation var ju det trevliga pris jag vann genom att ”tävla” hos Feelgoodbibliotekarien. (Jag är bra på att krossa obefintligt motstånd). Hennes dåliga samvete pga sen leverans gjorde att jag även belönades med Brev till en bokhandel. Det är någon någonstans som väckt mitt intresse för den någon gång och jag blev väldigt glad att få den som bonuspris.

Feberflickan fick jag ju därför att jag råkade bli den hundrade personen som gillade förlaget Columbi publishings facebooksida. Trevlig överraskning!

Vid ett besök hos svärföräldrarna fick jag rota igenom en kasse med bättre begagnat. Det fanns nästan bara chick-lit och deckare i den men även den lilla Slas-boken Sov du så diskar jag. Jag tror att jag läste något av Slas för runt 20 år sedan men jag minns inte riktigt.

Slutligen läste jag om Dokumenthanterarna inne hos någon och bad ödmjukast Ordfront om ett ex vilket de till min stora glädje hörsammade.

Ni märker att jag läser den där Någons blogg ganska frekvent va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s