Ni vet när man…

kommer hem och det ligger ett bokpaket där och man inte minns att man beställt något? Precis det hände mig idag. Jag hade som bäst funderat på att deltaga i bokhoras tävling om var det bästa eller sämsta sexet finns i litteraturen. Sämsta vet jag inte men bästa? Hej Simona!

Jag ville ju såklart vinna ett ex av Lev Grossmans Magikerna men samtidigt drog jag mig för tävlingen eftersom jag inte var så pigg på att riskera förstapriset – att vara åskådare till en middagsdebatt om sex i litteraturen. Inte för att det är ett ointressant ämne utan för att jag helt enkelt är… blyg och helst verkar lite i det fördolda. Hur som helst, den klipske har nog redan fattat det, i mitt bokpaket låg… ett ex av Magikerna! Jag var en av vinnarna hos Pocketförlaget i en tävling som jag inte ens mindes. När jag sökte i min mejlbox så hade jag mycket riktigt skickat in ett tävlingssvar den 27 sep.

Så tack snälla Pocketförlaget och nu vill jag bara lägga helgens jobb bestående av hemtentan, redovisningen av den facklitterära boken, förberedelsen av två muntliga presentationer varav den ena behandlar en avhandling av vilken jag läst halva och de skriftliga diskussionerna av delar av fyra olika kurslitteraturböcker vilka jag heller inte riktigt *host* läst åt sidan för att kasta mig över denna bok.
Se bara så fiiiin den är!

4 reaktioner på ”Ni vet när man…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s