Bokbloggsjerka 14-17 dec

Jag har halvt om halvt tagit beslutet att jag inte hinner vara med i bokbloggsjerkan längre men eftersom det var årets sista och frågan var så enkel kör jag ändå:

Vad läser du just i dag?

Nu är det ju så att jag denna snöiga dag suttit med näsan i titlar som Att lyckas med matematik i grundskolan, Läs- och skrivsvårigheter och lärande i matematik, Lärande och delaktighet och för tillfället Flerspråkiga matematikklassrum. Men det jag önskar att jag läste är mitt alldeles nya ex av Magikerna så därför kommer jag att försöka hinna läsa lite i Snabba Cash ikväll så att jag snart blir av med den och kan börja på Magikerna!

6 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 14-17 dec

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s