Mitt bloggår 2012 – premiären

Även om jag tjyvstartade bloggen den 9 december 2011 så är ju 2012 mitt allra första avverkade bloggår. Hipp hurra för det!

Hur har det varit då?

Det har varit fantastiskt roligt och jag har läst många fler böcker än tidigare år vilket för mig har betytt att jag har hittat tillbaka till min ungdoms slukardagar. Det gillar jag otroligt mycket. Att ”lära känna” så många andra bloggare har också varit en ynnest. Sambon frågade mig häromdagen om jag kände alla de som ”pratade” med mig på bloggen och facebook. Nja, sa jag, inte personligen men jag pratar väldigt mycket med många av dem, dvs er, och man blir onekligen tjenis med varandra.

Samma sambo tyckte också att det var kul att jag hade intressen men att bloggen kanske inte skulle gå före min del av hushållsarbetet. Eftersom jag både arbetar och pluggar heltid, och har hyfsat små barn därtill, har jag egentligen inte allför mycket tid att lägga på bloggande så jag insåg ju såklart sanningshalten i hans påstående och jag har försökt att disponera tiden bättre. Det betyder att det numera är främst skolan som stryker på foten men som tur är går det väldigt bra för mig i skolan ändå. 🙂

Alla listor, utmaningar och läsplaneringar är sådant jag går igång på och det har varit väldigt skönt att få utlopp för dylikt! Jag skulle nog t.o.m. kunna utveckla detta ytterligare och så klämma in lite mer statistik därtill.

Recensionsexemplar kan jag inte sticka under stol med att det är roligt att få och därtill har det trillat in tävlingsvinster och andra friexemplar. Läsningen, och bloggandet, göder bokhyllan och det är väldigt trevligt men jag har också lånat en hel del på bibliotek – både fysiskt och elektroniskt.

Sist men inte minst är det ju roligt att skriva också och då jag för tillfället varken har idéer eller tid för att skriva en bok så är bloggandet ett bra sätt att knattra av sig. (Skolarbeten gills tyvärr inte här)

Jag ser fram emot ett rikt och roligt bloggår 2013!

12 reaktioner på ”Mitt bloggår 2012 – premiären

  1. Grattis! Men du, glöm inte: du är BRA även om du inte ror alla läsutmaningar i hamn eller hinna blogga klart i tid. Ibland är det fantastiskt skönt att knäppa den duktiga flickan på näsan och bara lustläsa, har jag märkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s