Tematrio – Klassikerläsning

Veckans tematrio hos Lyrans noblesser:

Berätta antingen om klassiker ni läst och vill tipsa om eller berätta om klassiker ni skulle vilja läsa.

Jag slår två flugor i en smäll och anmäler härmed min line-up för deltagande i  Lyrans klassikerutmaning. Eftersom att jag bara klarade en av fyra anmälda böcker i somras så kör jag helt enkelt en ny omgång för dessa kvarvarande tre. Ungefär som när man får komma tillbaka till Robinson-ön eller något liknande.

  1. Alice i underlandet av Lewis Carroll
  2. Mästaren och Margarita av Michail Bulgakov
  3. Kallocain av Karin Boye

10 reaktioner på ”Tematrio – Klassikerläsning

  1. Nämen, HURRA, vad glad jag blev över att Mästaren och Margarita var med på din lista. Ska läsa den i svensklärarnas bokcirkel på jobbet och har inte känt någon större läspepp. Men är den något för dig finns det kanske hopp ändå.

    1. Haha, med risk för att göra dig besviken så är det en utav sambons favoritböcker som jag vill läsa bl.a. därför. Fast jag gillar det där ryska så jag tror att det KAN vara något för mig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s