Något nytt, något rosa och samma typsnitt

DSC_0440

Säg hej till mina nya böcker som trillat in under veckan! Jag ser otroligt mycket fram emot bägge två och har redan börjat på Tillbaka till henne. När jag lade ihop dem för den obligatoriska fotograferingen noterade jag såklart typsnittet. Är det månne det som drar i mig?

Överst ligger Tillbaka till henne av Sara Lövestam, fantastisk författare, och underst Välkommen ut på andra sidan av AnnaMaria Jansson, svensk kvinnlig debutant!

2 reaktioner på ”Något nytt, något rosa och samma typsnitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s