Bokbloggsjerka 11-14 januari

Dags för veckans bokbloggsjerka igen:

Vilken bok är du mest nyfiken på som kommer att komma ut under första halvan av det här året?

Hm, jag har ingen tillgång till en sådan där katalog från Svensk bokhandel och känner mig ännu inte villig att betala för en dylik. Jag har ju surfat runt litegrann och noterat några kommande böcker som intresserar mig här och var varav jag redan fått hem några stycken. Jag ser mycket fram emot dem allihop och har ännu flera intressanta böcker antecknade. Men mest nyfiken? Med tanke på min just nu existerande Sara Lövestams-förälskelse (Tillbaka till henne är sjuuukt bra!) så är jag grymt nyfiken på hennes nya bok som jag inte vet någonting alls om. Jag vet faktiskt inte ens om den kommer ut innan sommaren!

29 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 11-14 januari

    1. Vilken tur att jag inte kände till den orten då! 😉 Jag älskade Udda och tyckte den var störtskön men Tillbaka till henne som jag läser nu är så mycket mer, den är så… mycket!

  1. Vad starkt att du kan hålla dig o inte läsa Engelfors trillogin förrän hela är ute, speciellt nu när ska komma ut som serie också!
    Jag läste Saras bok förra åter o jag kan nog hålla med om att den e bra men jag har inte hört något om när en uppföljare kan vara aktuell. Nu ska jag lämna vidare hennes bok till min brorsdotter som nu har ”kommit ut” o hon kan behöva lite stöd o Sara är en förebild för många unga tjejer som tycker att det är svårt att vara öppen med det, speciellt i mindre orter.

    Kramis från en Pockethexa som skulle bli så lycklig om jag fick vara med i din Bokbloggarlista! Hoppas, hoppas det skulle vara sååå gulligt av dig <3!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s