Läsplanering mars

Redan några dagar in i mars så är det väl hög tid att strukturera upp månadens läsning. Den stackars Dokumenthanterarna ingår i planeringen denna månad också men jag började åtminstone på den under februari. Månadens två bokcirkelböcker är Harry Potter and the Chamber of Secrets och Eld. Den förra har jag redan börjat på och den senare kommer jag att klämma i helgen som kommer.

I recensionshögen har Ester Roxbergs Fågelhuset och Anna Starobinets Den levande trillat in så de ska också läsas. Sen har jag ca 8 böcker på kurslitteraturlistan plus mitt nya bloggprojekt (och såklart ett par barnböcker till Barnboksprat) så jag tänker helt klart lämna planeringen så här och ta det lugnt med läsmåsten.

8 reaktioner på ”Läsplanering mars

 1. Mina listor till trots så är det här något som jag inte klarar. Att planera vad jag ska läsa. Om jag hade gjort det för mars så hade jag nog redan frångått den listan 😉

  1. Jag frångår också listorna i mångt och mycket, i första hand är de till för att jag ska hålla ordning på alla måste-läsa-böcker. Sen är det alltid ett bra sätt att påminna sig själv om andra liggande böcker som man borde ta och plocka upp!

   1. Nej jag läste inte fel men var otydlig i min kommentar. Jag har köpt Kaninhjärta och vill läsa den innan Fågelbarn så det ska bi kul att läsa vad du tycker om Fågelbarn. För mig är det ett helt nytt författarskap som jag nu kommer ha två böcker att läsa av. 😀

   2. Alltså förlåt men jag fattar inte i alla fall. Jag ska läsa Ester Roxbergs Fågelhuset och du ska läsa Christin Ljungqvists Kaninhjärta & Fågelbarn (vilka jag också gärna läser i framtiden) eller missar jag något nu? 😀

 2. Åh vad trög jag är. Problemet med två böcker som båda heter något med fågel. Du har så rätt att jag är förvirrad och förvirrande i mina kommentarer. Nu ska jag i och för sig också läsa FÅGELHUSET då jag köpte den på releasefesten i veckan. Så vi lämnar Fågelbarn utanför det här 😀 Förlåt att jag var så trögfattad.

  1. Hahaha! Det är lugnt. Jag läste att du var på releasefesten och om jag gillar FågelHUSET 😉 så är jag sugen på Antiloper också då den är så grymt snygg! Men som sagt, jag är väldigt nyfiken på Ljungqvist också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s