Utlottning av Saeculum hos Opal

Hos Beasbokhylla hittar jag ett tips om en utlottning för bokbloggare av Saeculum av Ursula Poznanski. Hon har tidigare gett ut Erebos som jag inte läst men är väldigt nyfiken på. Det är bokförlaget Opal som ligger bakom tävlingen och för att vara med och tävla ska du dela trailern till Saeculum och sedan mejla  melina@opal.se en länk till inlägget. Beroende på hur många som är med och tävlar kommer de att lotta ut upp till tre böcker och vinner man får man dessutom en Saeculum-tygkasse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s