Löparinspiration var det här

Jodå, det var den boken jag trodde som kommit till lokala ombudet igår. En av de få negativa sakerna med att ha ett postfack istället för brevinkast är att det inte får plats mycket mer än ett bokpaket…

Det är bara att springa av Petra Månström gissar jag är en lättsam bok som är mer inspirerande än faktatung och jag ser fram emot att läsa den. Mina fantastiska knallrosa Asics Gel Nimbus 15 får dock vila en dag till så att jag helt säkert är ordentligt frisk.

det är bara att springa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s