Snuvningsdagen

Igår blev jag snuvad på något, två gånger. Den första gången ska jag inte tråka ut er med men den andra gången var i blodbussen. Mitt Hb-värde var 124 och man behövde 125 för att få ge blod. Nu är jag ju vegetarian sedan 24 år så jag är klart medveten om att det kan bli så här men hittills har jag klarat mig, till och med som gravid. Så jag fick gå igen efter en kort diskussion med sköterskan om nyvalet och rådet att frossa i grönkål i jul. Det gör jag så gärna. Med mig hem fick jag i alla fall en festis och en bok. Urvalet brukar inte vara så stort i bussen och det är mest deckare men jag hittade till sist något jag aldrig hört talas om men som lät intressant och lagom lätt efter en tuff dag:

barnmorskan-i-hope-river

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s