Lucka 4 – Himmel och helvete

julkalender 2014

Det är runt 2,5 år sedan jag läste denna bok och jag minns inte så mycket av vad den handlade om. Det var kargt och en pojke och en fiskebåt och hårt och korpar och eländigt och det var alldeles, alldeles underbart! Jag minns att språket var något helt enastående och att jag bara älskade boken. I våras köpte jag äntligen de andra delarna i den här trilogin om Pojken på Island i en svunnen tid men kanske läser jag om denna inledande del först innan jag tar tag i de övriga.

Läs vad jag skrivit om den tidigare här.

Ge den till: Hen som vill åka till Island men inte har råd.

himmel och helvete

 

2 reaktioner på ”Lucka 4 – Himmel och helvete

  1. Åh! Jag har just beställt denna triologi efter att ha läst Sommarljus, och sen kom natten. Stefan Jon Kalman har verkligen ett fantastiskt språk, längtar tills böckrna levereras och jag kan kasta mig över dem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s