Lucka 6 – Boktjuven

julkalender 2014

Boktjuven är ännu en sådan bok som stod i hyllan alltför länge och som jag bara borde kastat mig över med detsamma. Den blev nämligen en av förra årets absoluta toppläsupplevelser. Bara en sådan sak som att böcker och ord är så viktiga gör det till en helt fantastisk historia och Liesel själv är cool. Sedan jag läste den har den också filmatiserats men jag har inte sett resultatet.

Zusak verkar för övrigt ha skrivit på en bok vid namn Bridge of Clay hur länge som helst nu. Den skulle ha kommit ut 2011 men har nu inget releasedatum längre. Han säger i en intervju att ”I feel like every other book has been a small piece of me,” men om Boktjuven: ”This is every piece of me.” Artikelförfattaren menar att Zusak själv oroar sig att han inte kan toppa Boktjuven. Jag förstår honom.

Läs vad jag skrivit om Boktjuven tidigare här.

Ge den till: Din bästa vän för att sedan kunna diskutera den i timtal!

boktjuven

2 reaktioner på ”Lucka 6 – Boktjuven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s