Stoppa pressarna: reviderad statistik

Ja, stoppa pressarna! Jag gick igenom mina månadssummeringar för att kunna författa det viktiga förra årets statistikinlägget. Då inser jag under synkningen av siffror och kategorier att jag missat att skriva upp Storbritannien på listan över lästa länder så följaktligen har jag visst klarat av målet att läsa böcker från fler än 13 länder! Yes, vad motiverande. Jag märkte nämligen för en tid sen att jag missat att skriva upp eminenta Jane och ponnystallet på listan över sommarens lästa böcker så jag korrigerade juni-juli-summeringen i efterhand (visst är det ballt att man kan skriva om historien i bloggvärlden?) men jag missade listan med länderna som jag har på en annan sida på bloggen. Sådärja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s