Bokbloggsjerka 16-19 januari

Dags för veckans bokbloggsjerka igen:

När började du läsa och varför fortsatte du att läsa så mycket som du gör?

Jag tror att jag började läsa någon gång på lekis, dvs när jag var ca 6 år. Jag minns att jag läste serierna i DN varje morgon. Under lågstadiet hade jag en riktig bokslukarperiod när jag läste säkert en bok om dagen. Det var framförallt Wahlströms röda ryggar, hästböcker och Fem-böcker som jag läste. Därefter minns jag inte riktigt men jag har alltid gillat att läsa och haft lätt för det. Under många år som ungdom/vuxen blev litteraturen bortprioriterad till förmån för musiken.

Det var först för en handfull år sedan som jag satte fart med megaläsandet igen. Det passade in i mitt nya liv helt enkelt och  jag är oerhört glad för det. I och med bloggen så späddes intresset på men jag är ingen mastodontläsare jämfört med andra. Nu ska vi inte jämföra oss med andra heller så det spelar ingen roll. Lite roligt är det att jag typ läst 57 +/- 1 bok de senaste tre åren sedan bloggen startade. Så jag är oerhört jämn i min antalskonsumtion.

12 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 16-19 januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s