Hett i hyllan: Shantaram

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I februari 2011 köpte jag Shantaram av Gregory Roberts för en billig penning. Det var många bloggare som skrev om den vid tillfället och bland annat En bokcirkel för alla (har jag för mig) vars tips jag brukade gilla. Det är en rätt omfångsrik bok och det har liksom inte blivit av att jag tagit itu med den ännu, det där intresset för brottslingar har inte infunnit sig. Det är snarare för Indienskildringarna jag är nyfiken och kanske bör boken helst läsas en het sommardag?

shantaram

 

 

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Shantaram

  1. Jag gillade den här boken. Början är helt underbar. Nu var det ju ett tag sedan jag läste den, men vad jag minns så kommer det en rejäl bit i mitten som liksom inte hör dit. Den var inte jättetrist eller så, bara onödig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s