Tematrio – snygga omslag

Veckans tematrio hos Lyrans noblesser:

Berätta om tre böcker med snygga omslag – visa gärna bilder!

Jag är en sådan som kan köpa böcker bara för de har ett snyggt omslag. Eller var kanske, numera köper jag ju inte så många böcker alls. Tre snyggingar enligt min smak är:

Yuko är riktigt läcker och ett perfekt skräckboksomslag. När det gäller de två klassikerserierna så köpte jag alla fyra böcker ur dessa två serier för att 1) de var skitsnygga 2) jag ville läsa dem. Jag är alltid pepp på de nya klassikerserien-släppen och blir lite besviken varje gång de inte tilltalar mig. Omslagen alltså, vilka böckerna är, är av mindre vikt.

yukonybyggarna_pocket

14 reaktioner på ”Tematrio – snygga omslag

  1. Jag blev också jätteförtjust i de där sjuttiotalsinspirerade omslagen till klassikerserien och köpte någon av de fyra (minns inte vilken nu) trots att jag ägde den redan. Hm, vilken kan det ha varit? Mobergomslagen är bland de snyggaste jag sett i svensk pocketväg och omslaget till Yuko är också snyggt – ger verkligen en fingervisning om innehållet.

  2. Åh jag har inte läst Yukon ännu men var på ett föredrag av författaren i sommras. Hon pratade så intressant om skräckgenren och japanska spöken. Så vill verkligen få boken läst snart. Och jag håller med dig! Omslaget är så snyggt! 🙂 Klassiker har ofta snygga omslag. Gillar också de du valt att ha med här. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s