Bokhyllenytt

Igår läste jag en inspirerande artikel om The English Bookshop här i Stockholm så jag blev sugen på att gå dit. Idag gjorde vi också det, via en 11 km lång omväg (samla steg, duh) och jag gled omkring länge där inne medan jag väntade på att någon bok skulle hoppa på mig. Till slut hände det och jag gick därifrån med Emily Ruskovichs Idaho vilken jag inte alls hört talas om. Det är alltid lite spännande, och en chansning, när man köper en helt okänd bok!

2 reaktioner på ”Bokhyllenytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s