Tips! Utlottning hos Boklysten

Jag var ju lite sen på bollen och skaffade Instagram nyligen. En av de böcker som synts där ofta och som verkligen fångat mitt intresse, av rent estetiska skäl, är Pachinko av Min Jin Lee. Nu faller det sig så väl att Boklysten just har en utlottning där du kan vinna precis den boken! Jag klickade in mig hos förlaget och läste om boken och blev ännu mer intresserad. För att vara med i utlottningen vill Boklysten veta vilken som som är den bästa bok jag läst i år? Åh vad svårt, jag väljer tre:

  1. Judas av Amos Oz
    Jag läste den i januari men återkommer så ofta till den i tanken att jag nog måste läsa om den. Tänk att jag inte tänkt på att Jesus var jude innan jag läste denna? Å andra sidan är mitt Bibelintresse minimalt så det kan förklara saken.
  2. Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter av Elizabeth Gilbert
    En svindlande resa genom tid och rum och intressanta tankar även här. Jag säger bara The Prudence Problem.
  3. Stockholmspesten av Sofia Albertsson
    Fantastisk skräckdebut som utspelar sig i min egen hemmiljö.

pachinko

En reaktion på ”Tips! Utlottning hos Boklysten

  1. Pingback: There’s a devil lying by your side, you might think he’s asleep but look at his eyes |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s