Helgfrågan v. 43

I morse läste jag äntligen ut Modet att köra. Inte äntligen som i att den var dålig utan äntligen som i att nästa bok på tur är Slutet! Jag har velat läsa den sedan jag fick den men den kom samtidigt med min hemtenta och jag har förbjudit mig själv att börja på Slutet innan tentan är klar. Så den är vad jag ska ägna helgen åt. Ikväll är jag dock för trött för det så jag passar på att delta i Mias helgfråga för första gången.

Vilken av årets Augustprisnominerad böcker är du sugen på att läsa? 
Tja, jag är inte så väldigt engagerad i olika bokpriser utan mitt intresse är lite sporadiskt. Efter att ha googlat årets nomineringar faller jag för frasen ”karg glesbygd” och väljer Jag for ner till bror av Karin Smirnoff. Jag är svag för karga landskap.

Bonusfråga: Äter du vegetariskt? Receptfavorit?
OM jag gör! Blev vegan för lite drygt ett år sedan efter att ha varit s.k. pescetarian (vegetariskt + fisk) i 25 år. Jag var tvungen att fylla 40 innan jag vågade ta klivet över till veganland eftersom att jag då var stor nog att skita i om andra skulle tycka jag var besvärlig. Det är ett av mitt livs bästa beslut och jag önskar att jag gjort det långt tidigare. Är dock inte så jätteförtjust i att laga mat och vet inte om jag har några specifika receptfavoriter men jag kan varmt rekommendera bloggarna Jävligt gott för matrecept och Fridas vegobak för helt sanslöst goda bakverk.

12 reaktioner på ”Helgfrågan v. 43

  1. Måste kolla in de där bloggarna, är vegetarian sen länge och behöver nya recept att inspirera till matlagning och bakning – blir lätt samma samma dvs. det som går som snabbt och jag kan utantill…. tack för tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s