Kulturkollos veckoutmaning om vacker yta

Veckans utmaning på Kulturkollo handlar om snygga bokomslag. Det har gått ett par år sedan jag svarade på samma fråga men jag behåller två av mina svar från den omgången, nämligen Madame Bovary och hela broderade Utvandrareposet där Nybyggarna är den allra finaste. Och ja, jag gillar lite pråliga detaljerade omslag, gärna med många färger. Det finns dock många mer avskalade snygga omslag också, Kvinnan i sanden är ett exempel på detta. Jag impulsköpte den av utseendeskäl på rea och älskade den. Ibland kan man tydligen döma hunden efter håren!

6 reaktioner på ”Kulturkollos veckoutmaning om vacker yta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s