Helgfrågan v. 46

Det är lördag morgon och jag hänger på Mias helgfråga igen.

Har du någon adventskalender?
Nja, ungdomarna kanske får varsin chokladkalender som brukligt (de tycks aldrig bli för stora för det?) men själv har jag inte haft någon sedan barnsben. Det finns jättefina men jag har inget behov av dem. Ett tag försökte jag ha ett kalenderljus men jag kom aldrig ihåg att tända det…

Bonusfråga: Choklad eller chips?
Jag gillar båda men äter väldigt lite av endera. Brukar äta lite chips efter Stockholm marathon och choklad blir det någon enstaka gång här och var. Sen jag blev vegan så blir det liksom inga impulsköp av Snickers längre vilket jag inte sörjer. Det finns en hel del god vegansk choklad men jag äter bara så lite godis numera helt enkelt.

10 reaktioner på ”Helgfrågan v. 46

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s