Nytt i bokhyllan

Gjorde en fackboksbeställning för ett tag sedan vilken trillade in idag.

  1. Naturskyddsföreningens guide till ett hållbart liv – för att jag sent omsider börjar vakna till liv gällande miljön och klimatet. Då har jag ändå läst miljövetenskap för 20 år sen men sen kom andra delar av livet emellan så där som det kan vara ibland.
  2. Slow fashion – på samma tema. Jag är dock särskilt intresserad av fair kläder, dvs sådana som är rättvist producerade. Många gånger hör det ihop med en mindre miljöpåverkan. Bäst är dock att köpa second hand men där är jag inte riktigt ännu.
  3. Skitmat – inte för att jag har problem med vad jag äter utan mer för att jag tycker kost är intressant och så gillar jag, oftast, Jacob Gudiol.
  4. Viktigast av allt – för att jag strax har två tonårspojkar i familjen. Boken tar inte bara upp sex & könsorgan utan även känslor, respekt och jämställdhet.

Läser du fackböcker?

2 reaktioner på ”Nytt i bokhyllan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s