Helgfrågan v. 51

Det är fredag em och jag hänger på Mias helgfråga igen.

Har du köpt några böcker till någon?
För första gången så har jag inte det. Jag har av princip alltid köpt böcker till barnen men nu är mina tonårspojkar (well, den ena blir tonåring i vår) inte särskilt intresserade av läsning och är det någon bok de ändå vill ha så säger de till under året. Jag har som sagt alltid brukat köpa någon bok i alla fall men eftersom vi satsar på en mer klimatsmart jul i år så undviker jag presenter jag inte tror kommer att uppskattas. Eventuellt ska jag ge någon annan en av mina redan lästa böcker då jag tror hen kommer att uppskatta just den men jag har inte bestämt ännu. Dessutom är ju inte den boken köpt till någon annan om vi ska vara petiga så, svar:nej.

Bonusfråga: Hur firar du jul i år?
Vi firar alltid hemma med några ur familjen och det brukar vara litet, mysigt och opretentiöst. Just i min smak!

13 reaktioner på ”Helgfrågan v. 51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s