Hett i hyllan: Trilogin om Maj

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I november 2014 fick jag Kristina Sandbergs trilogi i födelsedagspresent. Jag hade önskat mig dem och såg fram emot att läsa dem och sen.. ja, den vanliga visan som leder fram till hyllvärmare. Jag har hört mycket gott om dem och några som ruttnar på alla upprepade detaljer om vardagligheter. Jag gillar sävliga böcker om vardagen så jag tror att de kommer att falla mig i smaken. Att föda ett barn, Sörja för de sina och Liv till varje pris får i alla fall definitivt bo kvar i min hyllvärmarhylla!

 

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Trilogin om Maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s