Hett i hyllan: Innan jag brinner

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I januari 2015 tävlade jag inne hos Lottens bokblogg och vann bl.a. Innan jag brinner av Gaute Heivoll. Jag hade då varit nyfiken på den väldigt länge men sen hamnade den på vänt tillsammans med så många andra.

Boken baseras på en verklig händelse om en pyroman i 70-talets Norge som åker fast. Jag fattar inte riktigt men det verkar som att författaren vävt ihop sin egen uppväxt med den här historien så att det blir någon sorts semifiktiv självbiografi/dokumentärroman. Jag får klargöra det hela efter läsningen!

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Innan jag brinner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s