Hett i hyllan: Imorgon fyller jag tjugo

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I februari 2015 shoppade jag loss lite på nätbokrean och då föll jag för denna som dels var billig, dels lät intressant: Imorgon fyller jag tjugo av Alain Mabanckou. Det verkar vara en kongolesisk uppväxtskildring som utspelar sig på 70-talet vilket ju faktiskt låter som något för mig!

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Imorgon fyller jag tjugo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s