Hett i hyllan: Outlander-serien

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I november 2017 fick jag tips om tv-serien Outlander och det sammanföll lägligt med att jag var sjuk och kunde bingekolla säsong 1-2. Jag gillade den och blev sugen på böckerna så jag slog till på en liten box med de fyra första i serien när jag ändå skulle köpa julklappsböcker.

  1. Outlander
  2. Dragonfly in Amber
  3. Voyager
  4. Drums of Autumn

Efter det har jag sett säsong 3-4 också och nu kommer precis 5:an. Men läst böckerna har jag visst inte gjort ännu. Skotskan vill man ju helst h ö r a ❤ men jag lär å andra sidan ha den i huvudet när jag väl läser böckerna! För dig som inte vet så handlar de om en kvinna som reser bakåt i tiden via en portal och där hittar sitt livs kärlek. Mycket kärlek och romantik, en hel del krig och elände och så spänning och drama på det!

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Outlander-serien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s