Hett i hyllan: Sjusiffrigt

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Vi har faktiskt kommit fram till den allra sista hyllvärmaren från 2017! Då och då får jag en bok av svärföräldrarna i julklapp och julen 2017 tyckte de att jag skulle ha Sjusiffrigt av Anna Karolina. Jag gissar att den var rätt poppis just då. Jag har ju precis gått ut med att jag har förändrat min inställning till deckare och blivit mer öppen inför dem men när jag läser ”hårdkokt polisthriller med sexigt språk” blir jag ärligt talat inte dösugen. Men jag vet också att jag då och då behöver något lättsmält så jag låter den bo kvar i min hylla.

 

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Sjusiffrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s