Läsplanering maj 2020

Några dagar in i maj och jag har redan, kors i taget, läst ut två böcker. Kan ha att göra med att jag är krasslig helt enkelt. Jag tänkte igår att jag lika gärna kunde ta tag i några hyllvärmare för att fixa till siffrorna på min egen hyllvärmarutmaning och så blev det.

Annars hoppas jag på att bli frisk så att jag kan gå tillbaka till jobbet nästa vecka. Maj är inte den bästa perioden att bli sjuk när man är lärare. Jag hoppas också på att gå tillbaka till träningen såklart. Jag som påbörjat en sådan fin liten runstreak när krassligheten slog till. Orka gå tillbaka til mitt nyfunna intresse ritandet vill jag också, jag har inte riktigt orkat sitta vid skrivbordet just nu. Tur då att jag har mina tre ben: böcker, bloggen och broderi. Alla de går utmärkt att göra i fåtöljen. Plus (b)ipadspela… 🙂

Två bokcirkelböcker är planerade denna månad. Jag for ner till bror var egentligen dubbel bokcirkelbok men så orkade jag inte vara med på zoom-träffen häromdagen. Tur då att jag får en till chans att diskutera den i en annan cirkel! Löparna är till feministcirkeln och vi har varken setts eller hörts på väldigt länge nu så det ser jag fram emot. Jag håller på med ett rec.ex. också, Spring Mer – Bli en bättre löpare, vilken jag läser lite i taget i och sen funderar kring. Sen vore det väl gött om jg äntligen fick utläst Gör skillnad! så jag kunde slipa lite på min fackboksutmanings siffror också. Även om jag förvisso läser en del andra fackböcker. Men inte de jag föresatt mig. 🙂 Utöver detta blir det nog spontana hyllvärmare och förhoppningsvis några barn- och ungdomsböcker.

  • Jag for ner till bror av Karin Smirnoff (redan läst)
  • 40 – constant reader av Linda Skugge (redan läst, hyllvärmare)
  • Löparna av Olga Tokarczuk
  • Spring Mer – Bli en bättre löpare av William Valkeaoja
  • Gör skillnad!  från klimatångest till handlingskraft
    av Emma Sundh, Maria Soxbo, Johanna Nilsson
  • någon/några hyllvärmare
  • några barnböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s