Hett i hyllan: Skitmat

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I november 2018 köpte jag den här boken och säkert tillsammans med några fler som jag redan läst. Skitmat handlar om just precis den typen av mat – vad är det för något, varför äter vi den och varför gör den oss överviktiga. Jag köpte den främst för att jag gillar Gudiol och han säger nästan jämt bra saker. Han är ingen fiffel och båg-hälsoguru utan säger sanningar. Om du är nyfiken på honom kan du bl.a. lyssna på honom på olika poddar från Tyngre eller läsa artiklar där inne alternativt surfa in på sajten träningslära som han ligger bakom.

 

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Skitmat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s