Läsplanering oktober 2020

Wow, oktober. I slutet av månaden blir det läslov och jag hoppas, hoppas att jag ska ha läspepp då! Jag vill så gärna avsluta både Klimatpsykologi och Handbok för städerskor för jag börjar bli less på att skriva dem i planeringen och vill gärna göra plats för nytt.

Det kommer att vara två bokcirklar då vegancirkeln gör ett litet uppehåll och har nästa träff om ca två månader. I den ena cirkeln har jag redan läst mer än halva Vägen till Klockrike och till den andra tänkte jag klämma Tre kvinnor i helgen. Jag vill egentligen inte erkänna att tre bokcirklar är för mycket men det är det. Särskilt när jag har mina perioder där jag inte läser så mycket, det lämnar liksom ingen plats till lustläsning. Inte för att vi bara läser tråkiga böcker men ni förstår nog hur jag menar. Det är pga just måste-perspektivet som jag i stor utsträckning undviker rec.ex. Även om de har en positiv bieffekt i det att man snabbt får läsa en ny färsk bok. Och bokcirklars positiva bieffekt där jag faktiskt får prata läsning och böcker med likasinnade smäller högre!

Månaderna i kalendern är ju så tomma nuförtiden men som jag sagt förr så stör det mig inte så mycket. Jag gillar obokade hemmakvällar. 🙂 Så intet nytt under solen utan bara fortsätta med alla mina intressen. Vi flyttade inomhus med bågskytteklubben häromveckan så nu blir det nog lite mer skytte framöver.

Som vanligt så gör jag en generös planering som jag sen inte kommer följa och säkert blir det nån feelgood och/eller Ann Cleeves eller dylikt läst istället för någon av nedan angivna. Elly Griffiths nya kommer i slutet av oktober och den är jag taggad på!

  • Klimatpsykologi av Kali Andersson m.fl.
  • Handbok för städerskor av Lucia Berlin
  • Vägen till Klockrike av Harry Martinsson
  • Klockmakarens dotter av Kate Morton
  • Tre kvinnor av Lisa Taddeo
  • Yuko av Jenny Milewski
  • Grejen med verb av Sara Lövestam
  • Från apa till sapiens av Bengt-Erik Engholm & Jonna Björnstjerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s