Hett i hyllan: Hunger och siden

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I december 2018 fick jag en Novellixbox med nobelpristagare när vi hade bokcirkels-bokbyte. Recitatif av Toni Morrisson läste jag nyligen men övriga tre är kvar. Hunger och siden av Herta Müller är en av dem och jag har aldrig läst henne tidigare. Novellen har underrubriken män och kvinnor i vardagen och handlar om hur det var i Rumänien under Ceausescus tid. Låter inte som särskilt lättsam läsning.

Noveller har dock varit en av mina go to-böcker när jag ska fylla upp med lästa hyllvärmare så kanske blir den läst redan i år.

7 reaktioner på ”Hett i hyllan: Hunger och siden

    1. Ja, absolut. Fast en gång läste jag en novell som jag verkligen gillade och sen när jag läste en hel roman av samma författare så blev det bara platt fall. Vilken besvikelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s