Hett i hyllan: Löparens hjärta

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Löparens hjärta av Markus Torgeby köpte jag på nätet i maj 2019 för att jag gillar böcker om löpning. Precis som förra veckan så tror jag dock att det är en bok som ser ut att handla om löpning men som nog egentligen handlar mer om en människas personliga förändring och utveckling.

Markus Torgeby är löparen som lämnade allt och bosatte sig i en kåta i skogen i fyra år när han var i 20-årsåldern. Boken handlar om hans liv där, och innan, och om att våga gå sin egen väg i livet. Jag tror att den här boken är riktigt läsvärd och blir väldigt pepp på att läsa den nu när jag skriver det här.

10 reaktioner på ”Hett i hyllan: Löparens hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s