Bokdivisionen har fått en makeover!

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Bloggen har snart funnits i nio år och det tog mig kanske åtta av dem att vela kring om jag skulle skaffa egen domän. Så jag är inte direkt snabb att besluta saker och jag är sällan först på bollen (utom ring i ögonbrynet, det var jag typ först med!😂) men när jag sen väl bestämmer mig – då går det undan. Jag fattade ingenting av vad jag höll på med men här är vi i alla fall:

bokdivisionen.se och jag 💕

Jag är glad att jag till sist tog steget och riktar ett stort tack till Hanna på Feministbiblioteket och Helena på Helenas dagar som hjälpte mig att svara på en miljard frågor i morse. En egen domän krävde ett nytt tema även om jag gillat Coraline som tjänat mig under många år. Helt klar är jag nog inte för jag vill göra det lite mer personligt också men det får väl växa fram allt eftersom.

Du hittar allting precis som vanligt här på bloggen (tror jag) för jag har inte flyttat utan bara bytt adress på mitt hus liksom. Jag hoppas du hänger med i nio år till och hjälper till att hålla liv i bokbloggarna!

/Veroniqa

4 reaktioner på ”Bokdivisionen har fått en makeover!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s