Årest bästa läsning

Photo by Joost Crop on Unsplash

Jag har läst på bra i år och kommer som vanligt presentera lite statistik kring detta i början på nästa år. Att välja ut de bästa böckerna tycker jag alltid är svårt för det är så mycket som spelar in och att rangordna böcker tycker jag inte fungerar. Vad ska jag bedöma – språket, handlingen, läsupplevelsen? Den enklaste feelgoodboken eller deckaren kanske ibland ger dig precis exakt vad du behöver just då?

Några av de böcker jag ändå vill lyfta lite extra bland årets lästa är:

Årets jobbigaste bok och märkligaste läsupplevelse och en bok som jag inte direkt rekommenderar men ändå på något sätt är glad att jag läste är:

 

2 reaktioner på ”Årest bästa läsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s