Just nu i mars


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Señor Peregrino av Cecilia Samartin men jag har ärligt talat knappt påbörjat boken men jag ska. Annars fortsätter jag läsa Me and White Supremacy med min lilla minibokcirkel och vi tar oss metodiskt framåt.

Just nu tittar jag inte på något. Jag har markerat några filmer och serier som jag kan tänka mig att kolla på vid tillfälle men det där tillfället kommer aldrig. Det blir väl när jag blir sjuk nästa gång och nu har jag *peppar, peppar* hållit mig frisk sedan i december.

Just nu lyssnar jag inte heller på något men det beror mest på att jag har sportlov och att jag bara lyssnar på ljudbok när jag jobbar. Jag fortsätter nog dock med mitt lättsmälta lyssnande och ska nog lyssna på Klimatsmart och fullkomligt förvirrad nästa vecka.

Just nu längtar jag efter mer ledighet. Det låter kanske irriterande i dina öron men jag har varit väldigt trött den här veckan och inte hunnit med hälften av det jag tänkt mig. Annars ser jag fram emot våren och att min kurs Postkoloniala litteraturstudier ska dra igång!

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

2 reaktioner på ”Just nu i mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s