Veckans kulturfråga v. 11

Veckans kulturfråga från enligt O lyder:

Vad läser du för att hitta läslusten?

Mitt tisdagstips igår var ju just på det detta tema. Jag gillar enkla böcker där jag inte behöver tänka så mycket och nu var det ett tag sedan jag hade en lässvacka men jag vet att Lucy Dillon räddat mig ur en av mina värsta svackor. Så feelgood är helt klart ett hett tips och annars är ungdomsböcker en bra grej. De är lättlästa och korta och att läsa korta böcker är ett annat bra tips för då lyckas du att avsluta en bok vilket stärker ditt lässjälvförtroende.

14 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v. 11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s