Läsplanering maj 2021

Sista månaden med litteraturkursen ger en del läsning vilken tillsammans med bokcirkelböcker och recensionsex. fyller upp det mesta av månadens planering. I juni sen ska jag sätta fart med böckerna i min egen bokhylla. Jag håller också på nu i helgen och läser en bok till min andra kurs, den jag läser för att bli handledare åt lärarstudenter. I litteraturkursen ska vi läsa en novell ur Eileen Changs Love in a Fallen City, jag läser gärna hela boken men det kanske inte blir just nu om jag inte hinner. Det finns också många nya böcker jag är sugen på så kanske slinker någon av dem med. Vi får se.

Annars hoppas jag på att få loss lite bloggtid i maj, de lästa böckerna börjar staplas på hög nu, men samtidigt behöver jag fortfarande ta det lugnt så annars kör jag väl ett recensionsmaraton i juli eller så som jag gjorde förra året. I övrigt kör jag bara på med träning och allt och det mesta känns fint.

  • Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik av Gunnel Colnerud (kurslitteratur)
  • Om icke vetekornet av Ngũgĩ wa Thiong’o (kurslitteratur + Vidga vyerna)
  • Utvandringens tid av Tayeb Salih (kurslitteratur + Vidga vyerna)
  • Przewalskis häst av Maja Lunde (bokcirkelbok)
  • Glaskupan av Sylvia Plath (omläsning/bokcirkelbok)
  • Underbarn av Roy Jacobsen (bokcirkelbok)
  • Señor Peregino av Cecilia Samartin (hyllvärmare + Vidga vyerna)
  • två böcker till Barnboksprat
  • ca 210 sidor övrig kurslitteratur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s