Hett i hyllan: Första hösten – Röd skymning

Bokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

För ett år sedan, maj 2020, vann jag en tävling i facebookgruppen Bårhuset där vinsten var E.P. Ugglas bägge böcker Första hösten– Blå gryning & Första hösten– Röd skymning. Nu var det så att min sambo hade redan skänkt mig den första delen så därför sa jag att det räckte med andra boken. Förlaget ville dock skicka med en annan bok istället vilken jag visar upp nästa vecka! Jag tänkte att jag ville läsa de här böckerna för att jag gillar skräck men så här i efterhand har jag förstått att det kanske inte är direkt skräck utan mer dystopi. Vilket jag också gillar så det går ju an. 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Första hösten – Röd skymning

  1. Jag har läst båda och nja, jag tycker väl inte direkt att dystopi är det starkaste inslaget. Första delen var lite för mycket, typ, tentakelmonster och splatter för mig. Andra delen var det lite mindre av det slaget 🙂

  2. Aldrig hört talas om de här böckerna, men de är ju inte heller min genre. Så mycket böcker det finns! Jag tror inte att jag tycker om en stor mängd tentakelmonster och splatter. Men kanske är det i din smak?

  3. Jag blir sällan lockad av dystopier – har liksom fått för mig att det inte är något för mig – men när jag väl läser någon brukar jag tycka att de är bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s