Månadssummering augusti 2021

Augusti? utbrister ni nu förvånat och tar en extra koll i kalendern. Mja, alltså, man kan säga att jag ligger lite efter med bokföringen pga livet som jag skrev för ca två veckor sedan. Augusti var en bra var en helt ok läsmånad. Jag började med att klämma två favoriter på Gotland: Strandberg och Lövestam. Sen fastnade jag dock i Devert halvvägs och gjorde ett läsuppehåll på någon vecka eller två samtidigt som också jobbet drog igång men beslöt till sist ändå att avverka den. Mest så att jag kunde sluka ett par nyutgivna favoriter: Ellen och Säfstrand.

Det blev också en hel radda The Walking Dead lästa men sen kom jag av mig lite med dem. Eller ganska mycket men ska ta tag i det så snart jag orkar. Jag dör ju egentligen av nyfikenhet att få veta hur det går för Rick och co. men har liksom haft en del annat för mig. Att jag läste 12 seriealbum drar ju upp mitt antal lästa böcker rätt rejält eftersom jag beslutat att en bok är en bok oavsett hur många sidor eller text den har.

Alla utmaningar blev nog lite satta på paus denna månad och har så förblivit sedan dess. Men så får det bli ibland.

Månadens bästa: Ljudet av fötter
Kanske, alltså jag vet inte om jag kan välja mellan Strandberg, Lövestam, Eriksson Sandberg och Säfstrand. Jag älskade allihop!

Månadens mest efterlängtade: Se kommentaren ovan – allihop!

Månadens trögaste: Katthotellet vid kusten
Jag gillade katterna, det gjorde jag men Jonna kändes oschysst och historien var både lite för osannolik och simpel för min smak.

Lästa böcker augusti 2021:

 • Konferensen av Mats Strandberg
 • Ljudet av fötter av Sara Lövestam
 • Katthotellet vid kusten av Jessica Devert
 • The Walking Dead chapter 5-16 av Robert Kirkman
 • Ellens val: Lockelsen av Moa Eriksson Sandberg
 • Ellens val: Kärleken av Moa Eriksson Sandberg
 • Vingården för vilda drömmar av Caroline Säfstrand
 • Vi ser på ögon av Jan Magnusson & Susanne Nordqvist
 • Världens sämsta barnvakt av Anna Hansson

BÖCKER

Totalt antal lästa böcker: 20
Svenska/engelska: 8 / 12
Fysisk bok/e-bok/ljudbok: 16 / 4 / 0

Skönlitteratur: 6
Barnböcker (0-12): 2
Ungdomsböcker (13+): 0
Fackböcker: 0
Seriealbum: 12

Ursprung

Hyllvärmare: 0
Bokhylleböcker: 2
Nyinkommet: 0
Rec.ex: 2
Biblioteksböcker: 0
Streamingböcker: 4
Radioföljetong: 0
Lånat: 12

FÖRFATTARE

Totalt antal lästa författare: 9
Kvinnor/män/icke-binär: 3 / 6 / 0
Antal författare jag läste för första gången: 5

GEOGRAFI

Antal böcker per världsdel:

 • Afrika: 0
 • Asien: 0
 • Europa: 8
 • Nordamerika: 12
 • Sydamerika: 0
 • Oceanien: 0

Antal böcker per land:

 • Sverige: 8
 • USA: 12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s