Månadssummering oktober 2021

Jag kom äntligen igång med läsningen efter en lång svacka (noll utlästa böcker i september) och en kväll hittade jag Shirins första fall. Det blev starten på något jag tänkt att göra hur länge som helst snart: läsa Wennstams alla böcker. Just nu har jag dock läst sex stycken men inte skrivit om en enda så jag känner lite att jag måste plita ner några rader om dem innan de blir en stor gröt allihop. Jag visste att jag redan hade läst Stenhjärtat men insåg att jag läst Smuts också. Å andra sidan gav det mycket att läsa om dem nu när jag kan följa huvudpersonerna på ett helt annat sätt.

Statistiken blir osedvanligt likriktad den här månaden och alla mina utmaningar är för tillfället bortglömda. Alla mina bokcirklar är också satta på paus just nu och jag lustläser bara. Men de tre författare jag läst denna månad är å andra sidan tre riktigt bra författare som alla skriver intressant och samhällsmedvetet. Även om just Ödesryttarna-böckerna är lite mindre åt det hållet.

Månadens bästa: Nattens drottning
Jag kommer alltid älska Simonas böcker!

Månadens tics: Att hetsläsa Justitia-serien
Jag skojar inte när jag säger att jag läste sex böcker på typ 10-12 dagar.

Lästa böcker oktober 2021:

 • Stallberättelser från Jorvik av Helena Dahlgren
 • Alla hjärtans mirakel av Simona Ahrnstedt
 • Nattens drottning av Simona Ahrnstedt
 • Shirins första fall av Katarina Wennstam
 • Smuts av Katarina Wennstam
 • Dödergök av Katarina Wennstam
 • Alfahannen av Katarina Wennstam
 • Svikaren av Katarina Wennstam
 • Stenhjärtat av Katarina Wennstam
 • Skuggorna av Katarina Wennstam

BÖCKER

Totalt antal lästa böcker: 10
Svenska/engelska: 10 / 0
Fysisk bok/e-bok/ljudbok: 0 / 10 / 0

Skönlitteratur: 9
Barnböcker (0-12): 1
Ungdomsböcker (13+): 0
Fackböcker: 0

Ursprung

Hyllvärmare: 0
Bokhylleböcker: 0
Nyinkommet: 0
Rec.ex: 0
Biblioteksböcker: 0
Streamingböcker: 10
Radioföljetong: 0
Lånat: 0

FÖRFATTARE

Totalt antal lästa författare: 3
Kvinnor/män/icke-binär: 3 / 0 / 0
Antal författare jag läste för första gången: 0

GEOGRAFI

Antal böcker per världsdel:

 • Afrika: 0
 • Asien: 0
 • Europa: 10
 • Nordamerika: 0
 • Sydamerika: 0
 • Oceanien: 0

Antal böcker per land:

 • Sverige: 10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s