Läsplanering november 2021

September och oktober fick inga läsplaneringar men å andra sidan läste jag ju inget alls i september och bara lustläsning i oktober, så det gjorde nog inte så mycket. Jag är inte säker på att jag orkar med någon måste-läsning i november heller men jag tänkte att jag i alla fall kan spalta upp den så att jag vet vad jag har att välja på. I övrigt händer det inte så mycket i november. Ett teaterbesök och ett tidigt julbord med veganbokcirkeln är dock inplanerade. Träna hoppas jag på att orka också, jag har varit krasslig i olika småkrämpor i två månader nu och dras med en segdragen hosta som dock är värst när jag vilar.

Jag har pausat mitt deltagande i alla bokcirklar och vet inte hur många bokcirkelböcker jag kommer att läsa nu heller men de är tre-fyra stycken. Vi har inte riktigt spikat datum för antirasistcirkeln än så den boken kan bli flyttad till december. Om vi inte gör som när vi läste Me and White Supremacy, då läste vi en bit i taget och diskuterade så att vi kunde fördjupa oss mer. På måste-listan finns också ett par böcker till Barnboksprat som jag ska försöka ta tag i under veckan. Sen lär det bli en del lustläsning, eller så blir det bara det.

  • Arv och miljö av Vigdis Hjort (bokcirkelbok)
  • Den stora skrivboken av Ágota Kristóf (bokcirkelbok)
  • Terapeuten av B.A. Paris (bokcirkelbok)
  • Främling i vita rum av Lovette Jallow (bokcirkelbok/omläsning)
  • Isbrytare av Kristina Ohlsson
  • Nattfalkarna av Elly Griffiths
  • En sak i taget av Lilly Emme
  • Skymningsflickan (och ev. framåt i serien) av Katarina Wennstam
  • ett par nr av The Walking Dead 
  • ett gäng böcker till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s