Årets bästa läsning 2021

Photo by Joost Crop on Unsplash

I all denna sammanfattning av 2021 har jag missat att presentera årets bästa läsning. Så jag avrundar veckan med det istället. Jag är egentligen inte så intresserad av sådan här listor eftersom att jag inte tycker det går att riktigt jämföra böcker och läsuplevelser. Men det kan ändå vara värt att notera några av de böcker jag uppskattat mest under 2021. Jag är lite lat och länkar mina recensioner så slipper jag motivera igen varför jag gillade dem. 🙂

Som ni ser är det en blandning av gammalt och nytt och allt från ungdomsböcker via feelgood till kolonialismen och facklitteratur. Jag är relativt bred i min läsning och tur är väl det för hur ska man annars utmanas och utvecklas? I och med detta är min genomgång av 2021 klar och nu ska här istället skrivas recensioner!

 

2 reaktioner på ”Årets bästa läsning 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s