Läsplanering september 2022

Som vanligt har jag en miljard böcker på min lista som utgår ifrån en perfekt veklighet där jag lyckas läsa massor. I realiteten kommer jag förhoppningsvis läsa en handfull, ligga efter i mina utmaningar och samtidigt våndas över att jag inte hinner brodera på mitt jättebroderi vilket jag hade hoppats bli klar med i vinter. Varför har jag så många intressen och så lite fritid kan man undra?

Förutom den här listan skulle jag kanske velat läsa några böcker inför bokmässan men det får nog bli åt andra hållet istället att jag blir inspirerad av författare och sen läser dem i efterhand. Självfallet ska jag också hinna med allt annat som ni hör om hela tiden: springa & lyfta skrot men som ”tur” är så har jag redan bevistat september månads konserter. Istället ska jag på Ellens val-fest vilket ska bli kul.

  • Girl, Woman, Other av Bernardine Evaristo (hyllvärmare/bokcirkelbok)
  • Kris av Karin Boye (bokcirkelbok)
  • Bländverk (hyllvärmare)
  • De glömda kvinnornas röst : doktor Denis Mukwege och kampen för människovärde i krigets Kongo av Birger Thureson (hyllvärmare)
  • Time Song av Julia Blackburn (hyllvärmare)
  • Ellens val: Förbjuden längtan av Elvira Ashby
  • Homo Sapienne av Nivaq Korneliussen (hyllvärmare/Vidga vyerna – även fast Grönland inte är ett eget land)
  • Ett gäng böcker till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s