Just nu i november 2022


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag En flickas memoarer av Annie Ernaux vilket är en bokcirkelbok till nästa vecka men jag har inte kommit så långt ännu. På nattduksbordet ligger Maria Soxbos Ställ om som jag läser litegrann i då och då.

Just nu tittar jag inte på något och det är så skönt! Jag tittade ju klart på This is Us i veckan och det var som ett ok lyftes från mina axlar när jag var klar. Nu tänker jag inte börja med någon ny serie på länge. Hoppas jag. Det är när jag är supertrött eller sjuk som jag brukar hamna i serieträsket och sen måste jag alltid bingea…

Just nu lyssnar jagSvart historia som precis blivit en podd och så sörjer jag att podden Styrkelabbet har lagt ner, eller pausat. Även om jag håller med om att de redan sagt det mesta och jag förstår att de har annat att fokusera på nu. I musikväg så har jag mest lyssnat på Celeste som jag faktiskt hittade till via en tv-serie.

Just nu längtar jag inte efter något särskilt. Jag vill njuta av alla dagar och har så många intressen som jag vill försöka hinna med (nu när jag inte tv-kollar så mycket, haha).

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i november 2022

  1. Bokföring enligt Monika

    Jag tänkte egentligen inte börja titta på någon ny TV-serie just nu. Det känns inte som att jag har tid, men det gick så där med det 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s