Hett i hyllan: Osynliga kvinnor

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I mars 2021 köpte jag den här efter att ha läst mycket gott om den. Jag är ju alltid intresserad att läsa feministiska böcker och just det här osynliggörandet eller att mycket av forskningen bygger på mäns kroppar tycker jag är viktigt att belysa. Boken är ca 450 sidor vilket gör att jag drar mig för att påbörja den när man har så mycket man vill läsa. Men jag ska!

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Osynliga kvinnor

  1. Bokföring enligt Monika

    Det där är lite märkligt. Att det var så förr, innan man visste bättre, kan jag eventuellt förstå, en kropp är en kropp är en kropp. Men det är ju fortfarande så, trots att man vet att det inte är samma sak.

  2. Den har jag läst och jag tyckte ty den var bra. Den innehöll många exempel från olika håll i världen. Något att hålla i minne. Vem bygger man för? Vem planerar man för isamhälley?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s