Hett i hyllan: Mer än en kvinna

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

När jag var på bokmässan 2019 lyssnade jag till Moran som ju är väldigt underhållande och jag insåg att jag aldrig läst henne. Ett och ett halvt år senare lyssnade jag på henne igen i ett samtal med sin svenska förläggare eller något dylikt på Instagram. Då sa hon något om sin relation till sin tonårsdotter vilket gjorde mig berörd som förälder och jag ville genast läsa den här boken. Men så insåg jag ju att jag borde läsa Konsten att vara kvinna först vilket jag gjorde men jag blev inte helsåld. Jag skrev så här om den:

Hon säger en hel del bra och viktiga saker men de drunknar i hennes iver att vara så himla rolig hela tiden. Det är lite som att läsa ett stå upp-manus och det blir för mycket och lite för långdraget till sist. Jag föredrar nog faktiskt att lyssna på henne men hoppas ändå att den nya boken ska vara lite mer ”mogen” i sitt utförande.

Den här boken har hon ju skrivit som kvinna mer i min situation så precis som jag citerade här ovan hoppas jag ändå lite mer på den.

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Mer än en kvinna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s